Anna Ryttberg


Dela sidan

Titel

Diplomerad samtalscoach
Samtalsterapeut ACT
Yogalärare Sensing och Virya 

Mottagningsort

Stockholm, Stockholm, Saltsjö-Boo


Sessionsalternativ

Personligt möte
Privat Chatt
Online
E-post
Telefon
Föreläsningar

Språk

Svenska

Avtal

Ansluten till Benify
Ansluten till avtalskunder


Specialistområden

Trauma, ångest och känslan av att sitta fast i livet, Ledarskap och Karriärutveckling, Målsättning och självkänsla Livsplan 

Jag kan erbjuda

Som samtalsterapeut och coach stöttar jag dig i din personliga utveckling. Jag hjälper dig att hantera livet så som det är och skapa det du vill uppnå både privat och i yrkeslivet. Jag arbetar med ACT-terapi och Psykosyntes som grund.

Vi människor är fantastiska varelser, fyllda av potential och kapacitet. Men ibland kommer livet i kapp oss med utmaningar och hinder som kan göra det svårt att hitta en väg framåt.

Jag tror på din förmåga att nå din fulla potential och din kapacitet att formulera mål samt nå nya eller önskade mål. Som coach vet jag att du har svaren själv och jag vet också att du kommer att få tillgång till dem, men att det kan behövas ett oberoende stöd. Jag har kompetensen att hjälpa dig att se dina mönster och bilden av hur dina tankar och känslor hänger ihop med livserfarenheter och invanda beteenden. Jag har också modet att utmana dig och dina rädslor och hinder.
 

Bakgrund och erfarenhet

Jag arbetar som samtalsterapeut och samtalscoach med ACT och psykosyntesen som grund.
En av mina främsta styrkor ligger i att se potential och möjligheter i den enskilda individen. Jag drivs av en stor nyfikenhet och utvecklas ständigt i mötet med människor.

Jag har en lång bakgrund inom personlig utveckling där jag både utvecklat mig själv och utbildat mig. Samtal, yoga, trauma och dess plats i kroppen, healing är några. Jag har också en karriär inom utveckling, styrning och ledning i statlig förvaltning, Regeringskansliet och har en agronomexamen i botten. Välkommen att kontakta mig för stöd i att hitta din egen väg och nå dina mål!
 

Praktisk information

Kontakta mig för en diskussion om dina behov och önskemål. 
Jag nås via mail eller via mobil 070-652 25 32, lämna gärna ett meddelande eller sms. Jag ringer upp dig inom kort.

Jag tar emot för samtal online och på mottagning i Gamla stan i Stockholm.  Allt arbete sker under sekretess och med största respekt för dina unika behov. Jag erbjuder reducerat pris till elever vid Humanovas utbildningar.

Jag arbetar i enlighet med Psykosyntesförbundets etiska regler och under tystnadsplikt. Innehar F-skatt.
Information om etiska regler: www.psykosyntesforbundet.se/etiska-regler
 


Kontakta Anna Ryttberg

Du kan använda följande uppgifter för att kontakta Anna Ryttberg:

Tel: 0706522532
E-post: info@annahatha.se