Charlotte Bark Andersson


Dela sidan

Titel

Dipl Samtalscoach
Dipl Par/relationscoach
Mindfulnessintruktör steg 1 

Mottagningsort

Stockholm


Sessionsalternativ

Personligt möte
Privat Chatt
Online
E-post
Telefon

Språk

Svenska

Specialistområden

Beteendemönster, Självkänsla, Personlig utveckling, Stress, Livsfrågor, Relationer 

Jag kan erbjuda

Personlig coaching, livscoaching, coaching för par/relationer, samtalsterapi och stödsamtal.
Vi träffas antingen på plats eller digitalt efter dina önskemål.
I mitt samtalsrum råder en tillitsfull atmosfär där du får känna dig helt trygg med att öppna upp och utforska ditt inre. Här är du fri att benämna saker precis så som de känns, utan att någon dömer dig eller har värderingar om hur du borde vara.

I coaching utforskar vi ofta livsfrågor som meningsfullhet eller livskriser, låg självkänsla, nedstämdhet, prestationsångest, vilja att bryta beteendemönster, problem i relationer, stress, traumatiska händelser, utsatthet eller mobbning, svårigheter under uppväxten, utanförskap, sorg, orsaker till olika typer av beroenden, känslor av värdelöshet eller skam, utmattningssyndrom eller upplevelse av meningslöshet. Ett område som jag brinner lite extra för är den högkänsliga personlighetstypen (hsp).

Men det kan lika gärna vara så att du kommer med en strävan efter personlig utveckling, en vilja att förstå dig själv bättre och tydliggöra dina beteendemönster. I coaching är vi i allmänhet mer fokuserade på ett avgränsat område än i terapi och vi rör oss främst i nutid och framtid.

I coaching för par/relationer ges du och din partner möjlighet att utforska och utveckla er parrelation. Exempel på vanliga teman för par kan vara brist på kommunikation, meningsskiljaktigheter i ämnen som ekonomiska frågor, barnens uppfostran eller hur vi bidrar i det gemensamma hushållet, otrohet, svartsjuka, beroende/medberoende, ständiga bråk och konflikter, sex- och samliv som inte fungerar eller en vilja att utveckla och ta vår relation vidare till nästa nivå. Det kan också röra sig om stöd vid en skilsmässa och att få hjälp att göra ett bra avslut.
 

Bakgrund och erfarenhet

Jag är diplomerad samtalsterapeut och samtalscoach i psykosyntes - en basutbildning i integrativ psykoterapi (s k steg 1-utbildning) som inkluderar KBT, ACT, schematerapi och gestaltmetoder. Jag är även diplomerad par- och relationsterapeut och har gått mina utbildningar på HumaNova i Stockholm.

Ytterligare en metod jag använder mig av är mindfulness (medveten närvaro) och jag är utbildad mindfulnessinstruktör. Detta väver jag gärna in i arbetet med mina klienter om det finns intresse. Jag är också certifierad handledare i sorgbearbetning.

Min tidigare bakgrund inkluderar en utbildning till civilingenjör vid KTH och jag har i början av min karriär arbetat i flera år med utveckling av programvara i finansbranschen. Utöver det har jag studerat i flera år vid konstskolor och arbetar med måleri i egen ateljé när tid finns.
 

Praktisk information

Min mottagning ligger centralt på Bastugatan 1A på Södermalm i Stockholm.
Välkommen att antingen kontakta mig direkt (jag nås enklast via mail eller sms) eller gå in på BokaDirekt för att söka bland mina lediga tider:
https://www.bokadirekt.se/places/ditt-rum-26466
 


Kontakta Charlotte Bark Andersson

Du kan använda följande uppgifter för att kontakta Charlotte Bark Andersson:

Tel: 0737085252
E-post: charlotte@cbainsikt.se