Om oss

CoachFörmedlingen är Sveriges största rikstäckande, internetbaserade förmedlingstjänst för kvalitetssäkrade professionella coacher. De coacher som presenterar sig här välkomnar både företagskunder och privatpersoner som sina klienter. CoachFörmedlingen förmedlar endast kontakten mellan coach och klient och tar ingen provision eller annan avgift.

Om CoachFörmedlingen

Portalen CoachFörmedlingens ägs av företaget Samtal Online i Stockholm.

Samtal Online är en privat firma, grundad 2008. Portalen Samtal Online är föregångaren till CoachFörmedlingen och har förmedlat coacher och samtalsterapeuter på internet sedan februari 2009.

Verksamheten är privat finansierad utan externa intressenter.

Samtal Online i Stockholm äger även:

CoachFörmedlingens målsättning

CoachFörmedlingens målsättning är att alla som har behov av professionell coaching i privat regi ska kunna erbjudas det så nära sin bostadsort som möjligt.

För den som inte har tillgång till en coach nära sin bostadsort har CoachFörmedlingens anslutna coacher möjlighet att erbjuda stödsamtal via vår specialutvecklade tjänst Privat Chattrum™.

Om kvalitetssäkring

CoachFörmedlingen vill verka för en hög kvalitet på coaching i Sverige. Grundkraven är att anslutna coacher har en dokumenterad coachutbildning, coacherfarenhet samt har F-skattsedel.

Som enda förmedling erbjuder CoachFörmedlingen möjlighet för klienter som söker efter en coach med branschspecifik kvalitetssäkring att söka på diplomering eller certifiering som ett kriterium på söksidan.

Comments are closed.