Hitta en bra coach

Det är viktigt att coachen du ska anlita har rätt utbildning och specialkunskap inom det specifika område du vill diskutera. Det är också viktigt att du hittar en coach som du känner förtroende för. CoachFörmedlingen vill hjälpa dig att hitta den coach som passar just dig bäst.

Kvalitetssäkrade coacher

CoachFörmedlingen vill bidra till säkra och upprätthålla en hög kvalitetet på coaching. Vi presenterar endast utbildade, professionella coacher som driver egen verksamhet.

Om du söker en coach med en specifik diplomering eller certifiering kan du söka på det på söksidan.

Nyckeln till coaching som ger önskad effekt är att hitta en professionell coach som du känner förtroende för.

1 Sök coach

Fyll i dina behov och önskemål på söksidan. Sökmotorn tar då fram endast de coacher som har den kompetens och övriga egenskaper som du letar efter.

I sökresultatet ser du ett foto på varje coach. Du ser också uppgifter som hjälper dig att snabbt göra en bedömning av vilken coach som skulle vara av intresse till exempel titel, specialområde, geografisk placering och information om vad coachen kan hjälpa till med.

När du valt ut en coach, klicka dig vidare till coachens presentationssida.


2 Kontakta coach

På coachens presentationssida hittar du alla kontaktuppgifter.

Ring eller skicka e-post till coachen för att göra upp om ett första mötet och få prisinformation.

3 Träffa coach

På utsatt tid och plats genomför ni ett första möte. Därefter bestämmer du dig för om och hur du vill gå vidare.

CoachFörmedlingen har gjort ett medvetet val att inte lägga in bedömningsfunktioner på anslutna coacher. För att din coaching ska ge det resultat du önskar är det av vikt att du hittar den coach som passar just dig bäst, inte att någon annan tycker att han/hon är bra och passar.

Här kan du söka bland alla anslutna coacher.

»Till söksidan

Comments are closed.